Max Verstappen a câștigat titlul mondial în ultimul tur de la Abu Dhabi, suflându-i trofeul lui Lewis Hamilton la ultimele viraje. Au fost multe emoții la finalul cursei de pe Yas Marina Circuit, iar pilotul celor de la RedBull a vorbit despre mesajul pe care l-a primit de la Toto Wolff, șeful Mercedes.

Max VerstappenFoto: Hollandse Hoogte / Shutterstock Editorial / Profimedia

Verstappen a devenit primul olandez care câștigă titlul în Formula 1, pilotul în vârstă de 24 de ani reușind să oprească hegemonia lui Lewis Hamilton în Marele Circ.

La doar câteva zeci de ore după evenimentele de la Abu Dhabi, Verstappen a scos la iveală un sms pe care l-a primit de la marii rivali.

Toto Wolff, șeful celor de la Mercedes, i-a trimis un mesaj olandezului.

"Bineînțeles că au fost momente dificile pe parcursul sezonului, însă, la final, avem respect unii pentru ceilalți.

Toto mi-a trimis un mesaj text și mi-a scris .

A fost frumos din partea lui, sigur că emoțiile au atins cote foarte mari în acel ultim tur, de ambele părți ale baricadei" - Max Verstappen, citat de Sky Sports.

Ce spune Fernando Alonso

"A fost noroc pur pentru Max, trebuie să fim sinceri în privința asta. Pe de altă parte, a avut ghinion atât de des în acest sezon, astfel că acum lucrurile s-au echilibrat. Cred că s-a făcut un pic de dreptate" - Fernando Alonso, pentru televiziunea olandeză Ziggo Sport.

Victoria de pe Yas Marina Circuit îi va aduce olandezului o creștere substanțială a salariului său: de la 19.6 milioane de lire sterline la 31.5 milioane de lire sterline pe an.

S-ar putea să te intereseze pe aceeași temă: