Soţia lui Michael Schumacher, Corinna, a vorbit în premieră despre accidentul fostului pilot de Formula 1, grav rănit la schi în 2013.

HotNews.roFoto: Hotnews

Schumacher a suferit o leziune cerebrală gravă, după ce a căzut în timp ce schia în staţiunea franceză Meribel, în decembrie 2013, el fiind în comă indusă timp de şase luni, până în iunie 2014.

Ulterior, Michael Schumacher a fost mutat la domiciliul său pentru a urma un proces de reabilitare, iar familia i-a protejat viaţa privată, fără să ofere cel mai mic detaliu despre sănătatea lui timp de aproape opt ani.

Netflix a cumpărat drepturile de difuzare ale unui nou documentar intitulat "Schumacher", iar Corinna Schumacher a vorbit pentru prima oară despre greutățile prin care a trecut din 2013 încoace.

"Încercăm să continuăm ca o familie" - Corinna Schumacher

"Michael îmi lipseşte în fiecare zi. Dar el este aici, diferit, dar aici. Încă îmi arată cât de puternic este în fiecare zi.

Am reuşit întotdeauna să trecem peste cursele lui în siguranţă. De aceea eram sigură că avea îngeri păzitori care îl urmăreau. Nu ştiu dacă este doar un fel de perete de protecţie pe care îl ridici singur sau dacă eşti într-un fel naiv, dar pur şi simplu nu mi-a trecut prin minte că i s-ar putea întâmpla vreodată ceva lui Michael.

(n.r. - Accidentul) a fost pur şi simplu ghinion, tot ghinionul pe care cineva l-ar putea avea vreodată în viaţa lui.

Încercăm să continuăm ca o familie, aşa cum i-a plăcut lui Michael şi încă îi place. Locuim împreună acasă. Facem terapie. Facem tot ce putem pentru a-l face pe Michael mai bine şi pentru a ne asigura că se simte confortabil. Continuăm cu viaţa noastră.

Ce e privat, rămâne privat, aşa cum a spus el mereu. Este foarte important pentru mine să poată continua să se bucure cât mai mult de viaţa sa privată. Michael ne-a protejat întotdeauna, acum noi îl protejăm pe Michael", a explicat Corinna Schumacher, potrivit News.ro.

"Schumacher" - Un documentar despre clipele grele prin care trece campionul F1

Netflix a achiziţionat drepturile de difuzare a unui nou documentar despre viaţa fostului pilot, în vârstă de 52 de ani. Documentarul va include interviuri cu familia lui Schumacher, inclusiv cu soţia sa, cu tatăl său Rolf şi cu fratele său Ralf.

Cei doi copii ai săi, Gina şi Mick, de asemenea pilot în Formula 1, la echipa Haas, sunt şi ei intervievaţi, precum şi personalităţi din automobilism, ca Jean Todt, acum şeful FIA, dar fost conducător de echipă la Ferrari, Bernie Ecclestone, fostul administrator al drepturilor comerciale ale F1, Flavio Briatore, fost conducător la Renault, pilotul Sebastian Vettel, foştii piloţi Mika Hakkinen, Damon Hill şi David Coulthard.

Cu sprijinul familiei, vor fi difuzate în premieră imagini de arhivă. Documentarul va dezvălui, de asemenea, informaţii despre accidentul lui Schumacher, care includ imagini din Alpii francezi.