Un accident grav a avut loc, sâmbătă, în cadrul celei de-a doua probe din Raliul Iașului. Pilotul Adrian Răspopa a lovit violent un cap de pod, intrând în comă și fiind transportat la spital cu un elicopter SMURD.

Masina lui Adrian Raspopa dupa accidentul din Raliul IasuluiFoto: Captura Facebook

Maşina condusă de Adrian Răspopa, în care se mai afla copilotul Cosmin Diacu, a lovit violent un cap de pod în zona Hadâmbu, în timpul celei de a doua probe a Raliului Iaşiului.

La faţa locului s-a deplasat imediat un echipaj medical, însă a fost necesară intervenţia unui elicopter SMURD pentru transportarea pilotului, rănit grav, la spitalul Sfântul Spiridon din Iaşi.

Potrivit medicilor spitalului ieşean, pilotul Adrian Răspopa este în stare critică, fiind în comă. El a suferit leziuni severe la nivelul bazinului, a abdomenului, dar şi la nivelul capului. Medicii susţin că fac eforturi susţinute pentru menţinerea lui în viaţă, conform News.ro.

Copilotul Cosmin Diacu se află în afara oricărui pericol, dar va fi supus unor investigaţii medicale suplimentare.

Proba a doua a Raliului Iaşiului a fost suspendată. În această seară este programată o altă probă care urmează să aibă loc în centrul municipiului Iaşi.

Echipajul Adrian Răspopa/Cosmin Diacu terminase pe al doilea loc prima probă din Raliul Iașului.