​Carlos Alberto Reutemann, fost vicecampion mondial la Formula 1 şi actual senator argentinian, în vârstă de 79 de ani, este spitalizat la Rosario, din cauza agravării unei hemoragii digestive, relatează AFP.

HotNews.roFoto: Hotnews

Reutemann era internat de miercuri la Santa Fe, însă el a fost transferat cu un elicopter medical la Rosario, la un spital privat.

La spitalul din Santa Fe, hemoragia digestivă din cauza căreia bărbatul a ajuns la terapie intensivă a fost oprită iniţial, însă sâmbătă s-a descoperit că sângerarea continuă, astfel că s-a decis transferul la Rosario.

Carlos Reutemann a concurat în Formula 1 pentru echipele Brabham, Ferrari, Lotus şi Williams, şi a reuşit 12 victorii şi 45 de clasări pe podium. În 1981, când concura pentru Williams, el a terminat campionatul mondial pe locul doi, la un punct de campionul brazilian Nelson Piquet. În 1975, 1978 şi 1980, Reutemann a încheiat sezonul de F1 pe locul trei.

Reutemann a fost în două rânduri guvernatorul provinciei Santa Fe, iar apoi a fost ales şi reales în senatul Argentinei, informează News.ro.