​Echipajul format din Eugen Cărăgui şi Robert Fus, pe o maşină Peugeot 208 R2, a ieşit în decor, sâmbătă, în ziua a doua a Transilvania Rally, care se desfăşoară în Judeţul Cluj. Anterior, şi echipajul Alex Piţigoi/Toni Avram a suferit un accident.

HotNews.roFoto: Hotnews

Cărăgui şi Fus au fost trasportaţi la Unitatea de Primiri Urgenţe Cluj-Napoca, informează News.ro.

"De la Unitatea de Primiri a Urgenţelor Cluj-Napoca am fost informaţi că: în urma investigaţiilor medicale reiese că pilotul Eugen Cărăgui nu are nicio fractură şi niciun organ intern afectat în urma ieşirii în decor. A suferit, totuşi, o lovitură puternică care i-a provocat o fisură la o vertebră. Va avea nevoie de o perioadă de repaus, dar se va reface fără urmări. Copilotul Robert Fus nu a suferit nicio leziune", au anunţat organizatorii.

Proba Specială 6 Floreşti 2 a fost anulată.

Anterior, a avut loc un accident şi în timpul PS4 Floreşti, în care a fost implicat echipajul numărul 48, Alex Piţigoi şi Toni Avram, pe un Porsche 911 GT3. Echipajul se află în afara oricărui pericol. PS4 Floreşti a fost anulată.

\uD83D\uDCE3\uD83D\uDCE3\uD83D\uDCE3 !INFORMARE UPDATATĂ! \uD83D\uDCE3\uD83D\uDCE3\uD83D\uDCE3 PS5 Dângău a fost anulată. Echipajul format din Eugen Cărăgui și Robert Fus, pe un Peugeot...

Posted by Transilvania Rally on Saturday, September 26, 2020

Echipajul numărul 48, Alex Pițigoi și Toni Avram, pe un Porsche 911 GT3 au avut un accident pe PS4 Florești. Echipajul...

Posted by Transilvania Rally on Saturday, September 26, 2020