Campionul mondial en-titre la Moto GP, australianul Casey Stoner, a declarat, intr-un material publicat de Gazzetta dello Sport, ca nu ii este teama de multiplul campion italian Valentino Rossi, fiind mai mult preocupat de evolutiile lui Dani Pedrosa, cel care este vazut ca principalul contracandidat la cucerirea cununii de lauri.

"Anul trecut Valentino nu a avut o evolutie prea stralucita, neterminand nici macar pe locul doi la general. Imi este mult mai teama de Pedrosa. Oricum, este mult mai bine sa fii urmarit decat sa urmaresti", a precizat Stoner.

Valentino Rossi, cel care are in palmares sapte titluri mondiale, nu a reusit sa termine in primii doi in clasamentul general, lucru care nu s-a intamplat niciodata de la prima victorie a lui "Dottore" in motociclism, in anul 1996.

Italianul nu a raspuns, pana acum, in niciun fel declaratilor rautacioase ale australianului la adresa sa. Noul sezon din Moto Gp va debuta pe 9 martie, in Qatar, cu prima cursa nocturna din istoria motociclismului.