Liderul extremei dreapta din Marea Britanie, Nigel Farage, l-a făcut ipocrit pe pilotul de Formula 1 Lewis Hamilton, care s-a manifestat în ultima perioadă ca un fervent activist în lupta contra rasismului. Frage consideră că Hamilton nu ar trebui să se exprime atât timp cât este plătit cu 40 de milioane de lire sterline pe an de o firmă care a obţinut profituri mari din "sclavie", ca Mercedes.

Lewis HamiltonFoto: lewishamilton.com

"După cum spune Richard Littlejohn (n.r. - un jurnalist de la Daily Mail), Lewis Hamilton a aplaudat răsturnarea statuilor şi a cerut eliminarea tuturor din întreaga lume. El este plătit cu 40 de milioane de lire sterline pe an de către Mercedes, o firmă care a obţinut profituri mari din sclavie. Se va încheia vreodată ipocrizia ignorantă?", a scris Farage, pe Twitter.

De câteva săptămâni, septuplul campion mondial de Formula 1, Lewis Hamilton, a vorbit mult despre lupta sa împotriva rasismului, acordând sprijin pentru demonstranţi, creând o comisie care să aducă mai multă diversitate în sporturile cu motor şi participând la o demonstraţie BlackLivesMatter, la Londra.

Nigel Farage este fondatorul partidului pentru independenţă UKIP şi lider al Brexit Party, transmite News.ro.

Dorința lui Lewis Hamilton - Mai multe persoane de culoare să lucreze în zona sporturilor cu motor