Louis Camilleri, directorul executiv al echipei Ferrari, a confirmat faptul că Lewis Hamilton a purtat discuții în vederea unei posibile alăturări echipei cu sediul în Maranello, scrie Mediafax.

HotNews.roFoto: Hotnews

Camilleri a confirmat, potrivit The Guardian, faptul că Lewis Hamilton, actual pilot al echipei Mercedes, a purtat discuții cu patronul Ferrari, John Elkann: ”A fost făcut public faptul că Lewis a purtat niște discuții cu patronul nostru. Cu siguranță suntem foarte flatați că Lewis în particular și alți piloți vor să ni se alăture. Fiecare pilot de pe circuit și-ar dori să conducă un Ferrari. Avem o înțelegere pe termen lung cu unul dintre piloți (n. red Charles Leclerc), iar cu celălalt (n. red Sebastian Vettel), înțelegerea expiră la sfârșitul anului 2020. Ar fi prematur să decidem ceva acum. Vom analiza toate opțiunile și vom vedea cine se potrivește cel mai bine în echipa noastră”.

Hamilton a anunțat recent că următoarea sa mutare va depinde de viitorul lui Wolff. Toto Wolff, patronul echipei Mercedes, a fost numit candidatul principal la poziția de director executiv Formula 1.

Legat de acest aspect, Camilleri a declarat: ”Oricine a avut o poziție activă și importantă într-una dintre echipele Formula 1 în ultimii ani, dacă și-ar asuma responsabilitatea conducerii F1, ar crea un conflict de interese”.