​Infirmiera care se ocupă de Michael Schumacher (50 de ani) a declarat, conform Le Parisien, că fostul pilot de Formula 1 este conștient, informează Mediafax.

Michael SchumacherFoto: michael-schumacher.de

Fostul pilot de Formula 1, Michael Schumacher, se află internat la Spitalul European Georges Pompidou din Paris pentru a primi un tratament experimental cu celule stem.

Deși familia fostului pilot nu a dat nicio declarație oficială cu privire la starea de sănătate a germanului, infirmiera care se ocupă de el a oferit detalii inedite legate de condiția pilotului.

”Schumacher se află în îngrijirea mea. Vă pot asigura că este conștient”, a declarat infirmiera lui Michael Schumacher, conform cotidianului LeParisien.

Jean Todt, fostul conducător al echipei Ferrari, l-a vizitat pe Schumacher la clinica pariziană și a rămas alături de fostul pilot timp de 45 de minute.

Fostul pilot german se află sub supravegherea medicului Philippe Menasche, un chirurg cardiac, în vârstă de 69 de ani, care a pus bazele terapiei celulare pentru tratarea afecţiunilor inimii.

Michael Schumacher a suferit un accident de schi în stațiunea Meribel din Alpii Francezi, la data de 29 decembrie 2013, în urma căruia fostul pilot a suferit multiple traume cerebrale grave.