Pilotul de Formula 2, Juan Manuel Correa a fost plasat în comă indusă, la o săptămână după tragicul accident petrecut la Grand-Prix-ul Belgiei, în urma căruia pilotul francez Anthoine Hubert și-a pierdut viața, informează Mediafax.

HotNews.roFoto: Hotnews

În urma coliziunii cu Anthoine Hubert, Correa și-a fracturat ambele picioare și coloana vertebrală.

Pilotul în vârstă de 20 de ani a fost transportat, din Liege, la un spital din Londra, unde se află internat la terapie intensivă, după ce au apărut mai multe complicații.

Familia lui Juan Manuel Correa a redactat un comunicat de presă, publicat pe pagina oficială a pilotului, în care a oferit noi detalii cu privire la starea americanului: ”La sosirea sa în Londra, Juan Manuel a fost diagnosticat cu probleme respiratorii. Este o afecțiune comună apărută în urma accidentelor grave. Juan Manuel se află într-o stare de comă indusă și i se asigură respirația artificială. Juan Manuel este în stare critică, dar stabilă”.

Citește și:

VIDEO Formula 2: Pilotul francez Anthoine Hubert (22 de ani) a decedat după un grav accident produs pe circuitul Spa-Francorchamps

VIDEO Filmul accidentului de la Spa, în urma căruia Anthoine Hubert şi-a pierdut viaţa: O tragedie produsă în 11 secunde