Cel mai bun prieten al lui Mick Schumacher, fiul lui Michael Schumacher, a dezvăluit faptul că tânărul pilot nu vorbeşte niciodată despre starea de sănătate a tatălui său. Într-un interviu acordat pentru Mirror, Nicklas Nielsen a declarat că acest subiect este închis pentru Mick Schumacher, susține Mediafax.

HotNews.roFoto: Hotnews

"Nu e trist pentru starea tatălui său, cel puţin nu arată acest lucru. De câteva ori a spus că este o situaţia dificilă, dar el este calm şi tăcut. Acest subiect e închis pentru Mick, care nu vrea să ofere niciun fel de detaliu. Nici echipa lui nu vorbeşte de acest lucru. Poate că Michael o să-şi revină într-o zi şi va lămuri ce s-a întâmplat. Dar mi-e greu să mă pronunţ. Cert este că pentru Mick e un subiect închis", a declarat Niklas Nielsen, conform sursei citate.

Septuplul campion mondial Michael Schumacher, 49 de ani, s-a rănit grav la cap după ce s-a accidentat la schi, în decembrie 2013 şi a stat mult timp în comă. După mai multe operaţii şi luni petrecute în diferite instituţii medicale, germanul a fost mutat la locuinţa sa din Elveţia, una tranformată într-un adevărat spital, acolo unde e îngrijit de mai mulţi specialişti în neurologie.

Mick Schumacher a reuşit să cucerească în acest an titlul european în Formula 3, la vârsta de 19 ani. Tatăl său şi-a trecut în cont o performanţă similară în urmă cu 28 de ani, iar mai apoi a făcut pasul spre "Marele Circ", unde a scris istorie.