Din viitorul sezon al Formulei 1 vom avea in Marele Circ echipa "Aston Martin Red Bull Racing", dupa cum informeaza jurnalistii de la Mirror. Team-ul cu sediul la Milton Keynes (in Marea Britanie) a ajuns la o intelegere cu Aston Martin pentru a deveni sponsor principal incepand din 2018.

"RB8" - noul monopost RedBull Foto: redbullracing.com

Aston Martin nu era "departe" de RedBull nici in prezent, compania producatoare de masini sport de lux fiind partener de inovare la RedBull. Incepand din 2018, Aston Martin va deveni sponsor principal la echipa din Marele Circ.

Pe langa faptul ca va fi adaugat numele "Aston Martin" team-ului finantat de miliardarul austriac Dietrich Mateschitz, va mai fi creat un centru avansat de performanta la Milton Keynes (loc de munca pentru 100 de persoane).

Jurnalistii britanici vorbesc si despre o alta varianta a colaborii dintre cele doua parti: Aston Martin sa produca motoarele cu care sa concureze RedBull incepand din 2021.

In acest moment, RedBull Racing se afla pe locul trei in clasamentul constructorilor, cu 230 de puncte acumulate (in urma Ferrari si a liderului Mercedes).