Dupa campionii de la Ferrari, echipa McLaren Mercedes si-a prezentat si ea monopostul cu care va lua startul in noul sezon de Formula 1, informeaza f1-live.com.

La Muzeul Mercedes-Benz de la Stuttgart, team-ul anglo-german a prezentat, pe langa masina cu care va incerca sa castige titlul mondial, si pilotii cu care va aborda anul competitional. Astfel, pe langa deja “veteranul” Lewis Hamilton, din echipa de piloti ai McLaren-ului vor mai face parte Heikki Kovalainen, venit de la Renault, precum si pilotii de teste Pedro de la Rosa si Gary Paffett.

Din partea staff-ului tehnic au participat la manifestare Dieter Zetsche, presedintele Daimler, precum si Ron Dennis, patronul celor de la McLaren.

De la prezentare, noul monopost MP4-23 a fost dus direct pe circuitul de la Jerez, acolo unde De la Rosa si Kovalainen il vor testa incepand de miercuri, pentru ca vicecampionului Hamilton sa ii vina randul de-abia joi.

“MP4-23 este o masina deosebita, la ea muncindu-se din greu pentru a ajunge la aceasta forma finala. Am vorbit cu inginerii mei, care m-au asigurat ca a fost facut tot ce e posibil pentru a ne pune la dispozitie o masina invingatoare”, a precizat Lewis Hamilton.