Un barbat a oferit mai multor publicatii europene o fotografie cu fostul pilot de Formula 1 Michael Schumacher, aflat in convalescenta dupa un accident la schi suferit in 2013, solicitand in schimb suma de un milion de euro, relateaza News.ro. Politia germana a deschis o ancheta pentru a stabili cum a fost obtinuta poza si daca este vorba de o violare a dreptului la viata privata.

HotNews.roFoto: Hotnews

Identitatea persoanei care detine poza nu a fost stabilita. Potrivit presei germane, niciuna dintre organizatiile media contactate nu a acceptat sa publice fotografia care il infatiseaza pe septuplul campion mondial intins pe un pat, in locuinta sa de la Gland.

Michael Schumacher, in varsta de 47 de ani, s-a ranit grav la cap dupa ce a cazut la schi, in decembrie 2013, iar multe luni a fost in coma. Dupa ce s-a trezit din coma, el a fost luat in ingrijire de specialisti in neurologie, iar in prezent se afla la locuinta sa din Gland (Elvetia). Familia lui Schumacher a oferit foarte putine informatii prinvind starea de sanatate a fostului pilot.