Familia lui Jules Bianchi a precizat, intr-un comunicat, ca pilotul francez de Formula 1 este in continuare inconstient ca urmare a accidentului suferit in luna octombrie, dar poate sa respire fara ajutorul aparatelor, informeaza Mediafax.

Accidentul suferit de Jules BianchiFoto: Captura YouTube

"La incheierea unui an foarte dificil pentru familia noastra, vrem sa le oferim fanilor informatii cu privire la situatia medicala a lui Jules. Pentru noi a fost un pas semnificativ si foarte linistitor faptul ca am putut sa il aducem pe Jules acasa in Franta, luna trecuta, pentru a-si continua recuperarea inconjurat de familie si prieteni.

De atunci, Jules a fost tratat foarte bine in sectia de terapie intensiva a Spitalului Universitar din Nisa si acum in centrul de recuperare al spitalului. Starea neurologica a lui Jules ramane neschimbata: el nu este constient, dar poate sa respire fara ajutor.

Nu avem noutati semnificative, dar ne linisteste faptul ca Jules continua sa lupte, ceea ce ii permite personalului medical care are grija de el sa inceapa programul de recuperare planificat", se arata in comunicatul familiei lui Bianchi.

Jules Bianchi a suferit un accident grav in data de 5 octombrie, la Marele Premiu de Formula 1 al Japoniei.