Sebastian Vettel a debutat oficial in monopostul Ferrari, fostul campion mondial efectuand un test pe circuitul de casa de la Fiorano. "Sunt multe povesti despre Ferrari si despre cum se simte cand pilotezi un monopost rosu si nu pot decat sa confirm aceste povesti", a precizat entuziasmat Vettel.

HotNews.roFoto: Hotnews

Ce crede Vettel despre monopostul Ferrari

"Sunt multe povesti despre Ferrari si despre cum se simte cand pilotezi un monopost rosu si nu pot decat sa confirm toate aceste povesti. Nu este doar o poveste, este o adevarata legenda. Si ma simt foarte, foarte special sa devin o parte din asta si sa fiu in interiorul monopostului, sa vad oamenii si sa concurez pe circuit. Exista ceva magic si nu voi uita niciodata ceea ce s-a intamplat in aceasta prima zi" - Sebastian Vettel.

"Imi aduc aminte ca am fost aici acum mult timp, cand eram copil. Am condus in jurul sediului de la Maranello si am incercat sa ma uit peste gard. Ma simt fantastic sa fiu aici oficial ca membru al echipei si sa am posibilitatea sa pilotez monopostul si sa cunosc echipa. A fost o experienta unica", a completat Sebastian Vettel.

Vezi aici imagini cu Sebastian Vettel in monopostul Ferrari: