Michael Schumacher a parasit spitalul elvetian in care primea ingrijiri medicale (din Lausanne), informeaza BBC. Conform managerului fostului campion mondial din Formula 1, Schumi va continua recuperarea acasa. La noua luni distanta dupa accidentul de schi suferit in statiunea franceza Meribel din Alpi, Schumacher va reveni in casa pe care o detine in Elvetia.

HotNews.roFoto: Hotnews

"A fost un drum lung, dificil si anevoios", a precizat managerul lui Scumacher, intr-un comunicat de presa.

Sabine Kehm a mai spus ca recuperarea lui Schumi va continua in casa fostului pilot de langa Geneva.

"Tinand cont de gravitatea accidentului suferit, Michael a facut progrese imense in ultimele luni. Cu toate acestea, drumul pe care il mai are de parcurs este unul dificil. Familia lui Schumi tine sa multumeasca tuturor medicilor care au avut grija de Michael in spitalul din Lausanne", a completat Kehm.

La 29 decembrie 2013, Michael Schumacher a fost victima unui accident la schi, in statiunea franceza Meribel. El a fost transferat la un spital din Grenoble dupa ce a suferit un traumatism cranian sever si o hemoragie cerebrala. Pana la 16 iunie, Schumacher s-a aflat in coma, apoi a parasit spitalul din Grenoble, fiind transferat la o unitate medicala de specialitate din Lausanne.