Fostul pilot de Formula 1 Michael Schumacher, ranit grav intr-un accident de schi in urma cu cinci luni si jumatate, a fost mutat de la sectia de terapie intensiva a spitalului din Grenoble intr-o sala de recuperare, a declarat purtatoarea de cuvant a germanului, Sabine Kehm, conform Marca, citeaza Mediafax.

HotNews.roFoto: Hotnews

Marca noteaza ca Sabine Kehm a facut aceasta declaratie pentru publicatia Bunte.

"Asta inseamna ca Schumacher, in varsta de 45 de ani, este in afara pericolului. Totusi, nivelul progresului inregistrat de cand medicii anuntau, acum patru luni, ca incepe procedura de revenire progresiva din coma indusa artificial, starneste intrebari", mentioneaza cotidianul spaniol.

In sala de recuperare, lui Schumacher i se va continua terapia pentru tonifiere musculara, dar medicii nu asteapta la o ameliorare semnificativa a starii germanului in scurt timp si posibilitatile de recuperare totala sunt reduse, adauga Marca.

Michael Schumacher, in varsta de 45 de ani, a fost ranit grav intr-un accident de schi, in data de 29 decembrie 2013, in statiunea franceza Meribel. Germanul a fost operat de doua ori la cap si se afla de de la sfarsitul lunii ianuarie in faza de revenire progresiva din coma.