Pilotul de Formula 1 Felipe Massa, care l-a vizitat la spital pe prietenul si fostul sau coleg Michael Schumacher, a declarat, sambata, pentru cotidianul Bild, ca fostul campion german "a avut cateva reactii" in timpul vizitei sale.

HotNews.roFoto: Hotnews

"Eu incerc mereu sa fiu optimist", a spus Massa, care a fost coleg cu Schumacher la Ferrari. "Doarme, pare sa fie normal si a avut cateva reactii cu gura", a precizat brazilianul, potrivit Mediafax.

Felipe Massa a mentionat ca a fost foarte multumit ca a petrecut ceva timp alaturi de Michael Schumacher. "Am vorbit mult, despre cum merg lucrurile la echipa, despre noua masina...", a afirmat pilotul, care concureaza in 2014 pentru echipa Williams. "Am incercat sa ii dau cea mai buna energie posibila (...) Este o persoana foarte puternica si sper ca la un moment dat se va bucura din nou de viata", a adaugat el.

Michael Schumacher, in varsta de 45 de ani, a fost ranit grav intr-un accident de schi, in decembrie, in statiunea franceza Meribel. Germanul, aflat in faza de revenire progresiva din coma, la spitalul din Grenoble, a fost operat pana acum de doua ori.