Un reporter de la CNN a refacut traseul ales de Michael Schumacher in ziua accidentului (29 decembrie 2013) de pe partia de la Meribel. Conform anchetei, Michael a coborat cu o viteza normala pentru nivelul sau in acest sport. A cazut insa pentru ca a schiat in afara partiei amenajate, acolo unde a atins o piatra care l-a dezechilibrat, informeaza Mediafax.

Locul unde Michael Schumacher a cazutFoto: CNN

In urma analizei imaginilor video filmate de camera de luat vederi aflată pe casca fostului pilotului de Formula 1, anchetatorii au stabilit traseul ales de Michael Schumacher in ziua accidentului de schi pe care l-a suferit pe partia de la Meribel. Christina MacFarlane, reporter CNN, a reconstituit traseul pe care l-a ales fostul pilot de Formula 1 cu cateva secunde inaintea accidentului.

Conform anchetei, normele de marcare a partiilor au fost respectate de statiunea Meribel, schiurile utilizate de Schumacher nu au cauzat accidentul, iar acesta cobora cu o viteza normala pentru nivelul sau in acest sport. Sportivul ar fi schiat in afara partiei amenajate, unde a atins o piatra care l-a dezechilibrat.

Michael Schumacher, septuplu campion mondial, a fost ranit grav intr-un accident de schi, la 29 decembrie, in statiunea franceza Meribel. Germanul a fost operat pana acum de doua ori. Schumacher este in coma indusa, suferind de leziuni craniene.

Vezi aici traseul urmat de Michael Schumacher: