Camera fixata pe casca lui Michael Schumacher functiona in momentul accidentului fostului pilot, iar imaginile captate pot fi folosite in ancheta, au anuntat surse din cadrul autoritatilor franceze care instrumenteaza acest caz, citate de AFP, conform Mediafax.

HotNews.roFoto: Hotnews

"Este un document important", a adaugat sursa mentionata.

Aceasta camera, despre existenta careia s-a aflat vineri, la cinci zile de la accident, a fost oferita anchetatorilor de familia fostului pilot, aflat in coma indusa la spitalul din Grenoble.

Luni seara (6 ianuarie 2014), un apropiat al lui Michael Schumacher a afirmat ca starea acestuia "s-a ameliorat usor". Tot luni, spitalul din Grenoble anuntase ca starea de sanatate a pilotului german este considerata tot "stabila", dar "critica" de catre echipa medicala.

Corinna Schumacher, sotia lui Michael, a solicitat, marti, presei, sa permita medicilor sa lucreze in liniste, sa plece de la clinica din Grenoble si sa-i lase familia in pace.

Miercuri, Parchetul din Albertville si anchetatorii vor sustine o conferinta de presa referitoare la circumstantele accidentului lui Schumacher.

Michael Schumacher, septuplu campion mondial la Formula 1, a fost ranit grav intr-un accident de schi, la 29 decembrie, in statiunea franceza Meribel. Germanul a fost operat pana acum de doua ori.