Un martor german afirma ca l-a filmat intamplator pe Michael Schumacher, care schia in momentul accidentului cu viteza moderata, scrie publicatia Der Spiegel, informeaza Mediafax.

HotNews.roFoto: Hotnews

Un steward de 35 de ani, din Essen, sustine ca l-a surprins pe Schumacher îin timp ce-si filma prietena cu telefonul mobil, la cativa metri de locul accidentului.

Potrivit acestui martor, care a contactat vineri publicatia germana, acest schior, care in opinia lui este Schumacher, avansa cu o viteza maxima de 20 km/h. Imaginile oferite de martor arata in plan secund un schior care avanseaza pe o portiune situata intre doua piste si apoi cade.

Acest martor intentioneaza sa trimita imaginile la Parchetul din Albertville, care ancheteaza accidentul.

Contactat de AFP, procurorul din Albertville a declarat ca este interesat de aceasta marturie, insa nu a oferit alte detalii ale anchetei in curs.

Michael Schumacher, septuplu campion mondial, a fost ranit grav intr-un accident de schi, la 29 decembrie, in statiunea franceza Meribel. Germanul a fost operat pana acum de doua ori. Schumacher este in coma indusa, suferind de leziuni craniene.