Cotidianul Bild noteaza, joi, ca fostul pilot de Formula 1 Michael Schumacher a ajutat-o pe fiica unui prieten, cazuta intr-o zona dintre doua partii, inainte de accidentul de duminica, in care a fost ranit grav, relateaza presa franceza, citata de Mediafax. Potrivit sursei citate, chiar inainte de a cadea, Schumacher ar fi ajutat-o pe fiica unui prieten si a iesit in acest scop de pe traseul marcat. Schiurile lui Michael Schumacher s-au lovit de o piatra. Germanul s-a dezechilibrat si a cazut, lovindu-se cu partea dreapta a capului de alta piatra.

HotNews.roFoto: Hotnews

Patru minute mai tarziu, cand echipajul de salvare a sosit la fata locului, Schumacher era constient. El era confuz, tampla dreapta ii sangera si mai avea o rana ce se intindea pana in spatele capului. Fostul campion si-a pierdut cunostinta in elicopterul cu care a fost transportat la spital.

Michael Schumacher, septuplu campion mondial, a fost ranit grav intr-un accident de schi, duminica, in statiunea Meribel. Germanul a fost operat pana acum de doua ori. Schumacher este in coma indusa, suferind de leziuni craniene, iar miercuri atasatul sau de presa, Sabine Kehm, a anuntat ca starea germanului este stabila.

  • Ferrari organizeaza "o manifestatie in tacere si cu respect" pentru Schumacher, de ziua germanului

Echipa Ferrari a anuntat, pe pagina sa de Facebook, ca va organiza, vineri, cand Michael Schumacher va implini 45 de ani, "o manifestatie in tacere si cu respect" pentru fostul pilot, la spitalul din Grenoble in care este internat germanul.

"In aceste zile dificile si cu ocazia zilei sale de nastere, cluburile Ferrari vor sa isi arate sustinerea fata de Michael Schumacher, organizand maine o manifestatie in tacere si cu respect, in culoarea rosie, la Centrul Medical Universitar din Grenoble", se arata in anuntul Ferrari.

Michael Schumacher, de 7 ori campion mondial, a fost ranit grav intr-un accident de schi, duminica, in statiunea Meribel. Germanul a fost operat pana acum de doua ori. Schumacher este in coma indusa, suferind de leziuni craniene, iar miercuri atasatul sau de presa, Sabine Kehm, a anuntat ca starea germanului este stabila.