Starea de sanatate a fostului pilot de Formula 1 Michael Schumacher, ranit grav intr-un accident la schi petrecut la sfarsitul saptamanii trecute, este stabila, a anuntat miercuri dimineata Sabine Kehm, atasatul de presa si o apropiata a familiei, in fata spitalului din Grenoble unde fostul campion mondial este internat, transmite AFP. Kehm a adaugat ca situatia ramane insa critica.

HotNews.roFoto: Hotnews

Kehm a precizat ca starea lui Michael Schumacher a fost stabila peste noapte si continua sa fie stabila in aceasta dimineata, adaugand ca este "o veste buna".

"Nu va avea loc o conferinta de presa decat in cazul in care intervine o schimbare" in starea de sanatate a fostului pilot, a mai afirmat Sabine Kehm.

Fostul pilot de Formula 1 Michael Schumacher, care a fost ranit grav intr-un accident la schi, la sfarsitul saptamanii trecute, a fost operat pentru a doua oara, in noaptea de luni spre marti, au anuntat medicii de la spitalul din Grenoble, in care este internat germanul.

Michael Schumacher, septuplu campion mondial, a fost ranit grav intr-un accident de schi, duminica, in statiunea Meribel. Germanul a fost operat imediat prima data la scurt timp dupa ce a fost transportat la spital. Schumacher este in coma indusa, suferind de leziuni craniene.