Accidentul la schi suferit de Michael Schumacher a fost cauzat de o "inlantuire de circumstante nefericite" si nu de viteza excesiva a fostului pilot german, a declarat, marti, atasatul de presa Sabine Kehm la Grenoble. "Casca lui s-a spart. Dar asta nu inseamna ca Michael schia cu viteza. S-a lovit de o piatra la un viraj. A fost o inlantuire de circumstante nefericite. El a facut o manevra normala pentru un viraj", a declarat Sabine Kehm, care a precizat ca accidentul s-ar fi putut produce si la "10 km/h", potrivit Mediafax.

Michael SchumacherFoto: Agerpres

Sabine Kehm a mai spus ca Michael Schumacher nu era doar cu fiul sau cand s-a produs accidentul, ci cu un "mic de grup de prieteni".

Fostul pilot de Formula 1 Michael Schumacher, care a fost ranit grav intr-un accident la schi, la sfarsitul saptamanii trecute, a fost operat pentru a doua oara, in noaptea de luni spre marti, au anuntat medicii de la spitalul din Grenoble, in care este internat germanul.

Michael Schumacher, septuplu campion mondial, a fost ranit grav intr-un accident de schi, duminica, in statiunea Meribel. Germanul a fost operat imediat prima data la scurt timp dupa ce a fost transportat la spital. Schumacher este in coma indusa, suferind de leziuni craniene.