Ultima speciala de sambata din cadrul Raliului Germaniei, a noua etapa a Campionatului Mondial de Raliuri (WRC), a fost anulata ca urmare a unui accident soldat cu doi morti, au anuntat organizatorii, potrivit Mediafax.

In accident a fost implicata o masina care participa la un program demonstrativ, in afara competitiei.

"Masina, condusa de un echipaj din Olanda, a iesit de pe sosea pe o portiune a traseului. Serviciile de urgenta au sosit imediat la fata locului, dar in ciuda eforturilor lor ranile suferite de pilot si de pasager s-au dovedit a fi fatale. Nimeni altcineva n-a fost implicat in incident. (...) Raliul va continua duminica, conform programului", au precizat organizatorii.

Dupa abandonul finlandezului Jari-Matti Latvala (Volkswagen Polo), lider al clasamentului in Raliul Germaniei este spaniolul Dani Sordo (Citroen), cu un avans de numai opt zecimi de secunda fata de belgianul Thierry Neuville (Ford Fiesta), inaintea ultimelor doua probe speciale, care vor avea loc duminica, scrie Agerpres.

Ultima speciala a raliului german urmeaza sa se desfasoare pe distanta de 41 km, la Panzerplatte, o tabara militara din regiunea Trier.