​Aflat pe locul doi in clasamentul pilotilor, Kimi Raikkone nu duce lipsa de oferte, "Ice Man" aflandu-se in atentia a doua echipe: Lotus (grupare de care apartine in acest moment) si RedBull (campioana mondiala en-titre). "Nu mi-am facut niciun plan, dar as spune ca am doua optiuni", a precizat Raikkonen.

Kimi Raikkonen (Lotus)Foto: f1.com

"In acest moment am contract pentru anul viitor. Pana acum nu s-au intamplat prea multe lucruri (n.r - in privinta negocierilor), doar am vorbit un pic despre asta. Voi lua decizia la momentul potrivit, dar as spune ca am doua optiuni, chiar daca in Formula 1 nu stii niciodata precis. Sunt de suficient timp in acest mediu pentru a sti ca singurul lucru care conteaza este sa gasesc conditiile potrivite", a precizat Kimi Raikkonen pentru Autosprint, conform Automarket.

"Nu mi-am facut niciun plan. Daca maine realizez ca Formula 1 nu-mi mai place voi pleca imediat. Stiu ca vine un moment in viata cand vrei sa faci altceva, pentru ca atunci cand esti in F1 trebuie sa te dedici complet si nu ai timp pentru altceva. Intr-o zi voi dori sa nu mai calatoresc si sa fac lucruri normale, dar pentru moment ma bucur de curse", a adaugat Raikkonen.

Lotus, actuala echipa a lui Kimi, a precizat in mai multe randuri ca il vrea pe Raikonnen si pentru sezonul viitor. In plus, de finlandez se intereseaza si RedBull Racing, echipa care s-ar putea desparti la finalul stagiunii de Mark Webber.