RedBull a anuntat, marti, ca a ajuns la o intelegere cu Mark Webber in privinta prelungirii contractului scadent la finalul actualului sezon competitional din Formula 1, informeaza The Guardian. Astfel, pilotul australian a fost confirmat si pentru stagiunea din 2013 a Marelui Circ.

Mark WebberFoto: Reuters

"Suntem incantati sa anuntam prelungirea contractului cu Mark Webber pentru inca un an. Va continua sa fie pilotul nostru si in 2013", au precizat oficialii de la RedBull pe site-ul oficial al echipei de Formula 1.

"Sunt fericit ca am ajuns la un numitor comun. Ne cunoastem foarte bine si stim exact ce vrem unii de la altii. Ma bucur ca am castigat la Silverstone, suntem in grafic", a declarat Mark Webber.

In ultima perioada s-a tot speculat ca pilotul australian va pleca la Scuderia Ferrari, acolo unde ar fi trebuit sa-l inlocuiasca pe Felipe Massa.

Sosit la RedBull in anul 2007, Mark Webber a bifat noua victorii alaturi de echipa austriaca. In acest sezon, Mark se afla pe locul doi in ierarhia pilotilor (dupa liderul Fernando Alonso), cu 116 puncte acumulate.