Bruna Senna a fost prezentat, in cursul zilei de marti, drept noul pilot al echipei Williams, brazilianul sosind la echipa condusa de Frank Williams la o distanta de 18 ani de la disparitia lui Ayrton Senna (unchiul lui Bruno a decedat pe 1 mai 1994, la Imola, in acel moment fiind pilotul celor de la Williams), informeaza site-ul oficial al gruparii din Formula 1.

Bruno SennaFoto: williamsf1.com

Debutul lui Bruno pe un monopost al celor de la Williams se va intampla in data de 9 februarie, cu ocazia testelor de la Jerez.

"Ma simt onorat sa concurez pentru o echipa importanta precum Williams. Va fi interesant sa pilotez pentru echipa pentru care a participat si unchiul meu, Ayrton. Imi doresc sa am multe realizari alaturi de Williams", a precizat Bruno Senna.

In data de 1 mai 1994, Ayrton Senna isi pierdea viata dupa un accident suferit pe circuitul de la Imola. In acel moment, brazilianul era pilotul celor de la Williams.

Bruno Senna a debutat in Marele Circ in 2010, la Hispania, iar in ultima parte a stagiunii din 2011 a concurat pentru Renault.

Echipa de piloti a celor de la Williams pentru sezonul 2012 al Formulei 1 este alcatuita din Pastor Maldonado si Bruno Senna.