Delegatia Georgiei, care numara 35 de sportivi, intentioneaza sa se retraga de la

finchannel.com
Foto: Hotnews
Olimpiada din cauza conflictului cu Rusia! In editia electronica a The Financial, finnchannel.com, a aparut declaratia presedintelui Georgiei in care si-a motivat decizia de a retrage echipa, anuntand ca mai multi sportivi se vor inrola ca sa isi apere tara.

"Atletii nostri din Beijing au decis sa protesteze fata de razboi, insa dupa cum stiti, nu poti sa faci asemenea lucruri din cauza spiritului olimpic. Consecinta era descalificarea, dar ei au decis sa protesteze. Asa ca ne retragem de la Jocurile Olimpice. Stiu ca unii vor sa se inroleze imediat cum ajung acasa", a spus Saakasvili, declaratia fiind preluata de finnchannel.com.

Nici agentia Reuters si nici site-ul BBC nu au publicat declaratia lui Saakasvili pana la ora la care articolul a fost scris.

Giorgi Tchanishvili, purtatorul de cuvat al Comitetului Olimpic georgian, a declarat ca "la aceasta ora discutam despre acest lucru si vom lua o decizie".

Liderul delegatiei olimpice a Rusiei a spus despre Saakasvili ca "este un om bolnav la cap". Echipele de volei feminin ale Georgiei si Rusiei ar trebui sa joace miercuri.