Lotul olimpic al Romaniei a revenit luni in tara, cu putin timp inainte de ora 14:00, dupa o Olimpiada la care a cucerit 9 medalii, ocupand locul 27 in clasamentul natiunilor.

In acelasi avion s-au aflat premierul Victor Ponta si ministrul Educatiei, Ecaterina Andronescu.

Ponta nu a dorit sa comenteze despre evolutiile recente pe scena politica din Bucuresti, in conditiile in care s-a aflat la Londra incepand de vineri, unde de altfel a si asistat la finala pentru titlul olimpic la baschet, castigat de SUA.

El le-a cerut ziaristilor, care il intrebau cum comenteaza demersul CSM, care a sesizat luni Inspectia Judiciara solicitand efectuarea de verificari privind "posibila incalcare a independentei justitiei" sau ultimele declaratii ale fostului ministru de Interne Ioan Rus, sa arate "un pic de respect pentru cei care fac mandria Romaniei" in conditiile in care in politica, dupa cum spune premierul, nu se intampla nimic nou.

Presedintele interimar, Crin Antonescu, ii va decora, luni, la ora 20.00, pe sportivii romani medaliati la Jocurile Olimpice de la Londra, potrivit agentiei Mediafax.