Cu ocazia Jocurilor Olimpice si Paralimpice de la Londra, Ambasada Marii Britanii la Bucuresti si Intersport, cu sprijinul Primariei Municipiului Bucuresti, au amenajat in Poiana Urbana din Piata Sf. Anton din Centrul Vechi o zona de sport deschisa publicului larg in care vor pregati competitii de fotbal, ping-pong, badminton si fusbal. Participantii pot castiga premii olimpice venite direct de la Londra si vouchere cadou de la Intersport!

Intreceri sportive in Centrul VechiFoto: Ambasada Marii Britanii

Inscrierea la concursurile cu premii se poate realiza fie pe pagina de Facebook a Ambasadei britanice (BritishEmbassyBucharest) sau direct la locatie (Piata Sf. Anton, in spatele Hanului lui Manuc). Va asteptam in fiecare din weekend-urile urmatoare, incepand cu orele 16:00:

  • 11-12 august
  • 18-19 august
  • 25-26 august

Avem concursuri si pentru pitici - mini fotbal cu premii distractive! In pauzele de competitie puteti urmari transmisiunile directe de la Jocurile Olimpice in Poiana Urbana si petrece dupa-amiezile intr-o atmosfera tipic britanica la Oscar's Pub, Strada Covaci nr. 19.

Initiativa Ambasadei britanice face parte din proiectul Poiana Urbana, organizat de Primaria Municipiului Bucuresti. Proiectul "Poiana Urbana" se desfasoara in perioada 9 iunie-30 septembrie 2012 in Piata Sf. Anton din Centrul Vechi al Capitalei.

Jocurile Olimpice se desfasoara in perioada 27 iulie- 12 august 2012. Incepand cu 29 august pana pe 11 septembrie la Londra vor avea loc Jocurile Paralimpice.

Aflati mai multe despre activitatea Ambasadei Marii Britanii pe Facebook, Twitter si blog.

Proiectul Jocurilor Olimpice de la Londra este parte a campaniei GREAT lansata in Marea Britanie in septembrie 2011. Campania isi propune sa promoveze valorile britanice din cultura, turism si mediul de afaceri.