Octavian Bellu a precizat, in cadrul unei conferinte de presa, ca nu a declarat nimic in legatura cu o eventuala plecare de la nationala de gimnastica feminina a Romaniei. "O sa vedem ce facem cand ajungem acasa. Nu stiu de unde a venit asta cu plecatul in strainatate", a declarat Octavian Bellu.

Octavian Bellu Foto: Hotnews

"Vor mai fi multe discutii dupa aceasta editie a Jocurilor Olimpice. Ma bucur ca echipa Romaniei a realizat aceste performante in conditiile date. Vreau sa ma refer putin si la aprecierile facute in mai multe ziare, cum ca fetele ar fi expirate. Cele doua expirate au adus doua medalii echipei Romaniei. O sa vedem ce facem cand ajungem acasa, ce colectiv vom avea. Nu neaparat un colectiv tehnic, cat mai ales un colectiv de gimnaste. Nu stiu de unde a venit asta cu plecatul in strainatate. Asteptam sa vedem ce proiecte vor avea, cei de la federatie, cei de la COSR. Multi antrenori, nu numai de la noi, ci si de la alte federatii, si-au anunţat intentia de a nu mai face parte dintr-un proiect pentru urmatorii patru ani", a declarat Octavian Bellu.

"Nu stiu ce a declarat Bellu, dar eu nu am spus nimanui si nicaieri ca plec. Nu ne dam demisia, nu abandonam nimic. Singura evidenta este ca am avut contract pana la Olimpiada. Nu am declarat niciun moment, nici unui membru al presei, ca plecam in strainatate. Nu am discutat cu nimeni despre demisia noastra. Nici cu cei de la federatie nu am vorbit", a declarat Mariana Bitang.

Declaratiile celor doi antrenori vin la putin timp dupa ce Gazeta Sporturilor a anuntat ca Bellu si Bitang vor renunta la lotul de gimnastica feminina.