Cei doi antrenori ai echipei nationale de gimnastica au spus marti seara ca renunta la lotul olimpic al Romaniei, nu la antrenorat. E posibil ca ei sa fi acceptat una dintre numeroasele oferte de "afara", scrie Gazeta Sporturilor in editia online de miercuri. Tensiunile au aparut dupa ce, marti, Catalinei Ponor i-a fost luata medalia de bronz la barna dupa o contestatie a americanilor, iar aceeasi sportiva a obtinut argint la sol.

Mariana Bitang i-a spus lui Epuran "ca tot ce s-a intimplat este peste limita mea de suportabilitate". N-a detaliat, n-a rostit cuvintul "demisie". Dar nici nu era nevoie, pentru ca Bellu a lamurit prima parte. Plecarea e deja declarata. "Contractul meu s-a incheiat. Nu mai dau declaratii, sint un freelancer", a spus Octavian Belu pentru Gazeta.

Acum trei saptamini, Belu si Bitang glumeau in fata ziaristilor Gazetei Sporturilor. "Ma retrag si imi scriu memoriile", a spus Belu. "Si cine le citeste?", a replicat, amuzata, Bitang. "Pai cine a zis ca le citeste cineva? Eu le scriu", a supralicitat Belu. Ceea ce parea o gluma se dovedeste a fi fost un anunt in avans.

Catalin Ponor, dezamagita de reactia antrenorilor

Gimnasta Catalina Ponor a declarat, marti, ca si-ar fi dorit sa primeasca felicitari si din partea antrenorilor, dupa ce a castigat medalia de argint la sol, in cadrul concursului de gimnastica de la Jocurile Olimpice de la Londra.

"Dupa sol, mi-as fi dorit sa primesc si niste felicitari din partea antrenorilor (n.r. - Mariana Bitang si Octavian Bellu), dar asta este. Multumesc familiei si prietenilor care au fost alaturi de mine", a spus Ponor, care a mentionat ca nu doreste sa comenteze ceea ce s-a intamplat la barna, informeaza TVR1, citat de Mediafax.