Tech City Investment Organisation (TCIO) din cadrul UK Trade & Investment (UKTI) invita cei mai talentati antreprenori din lume si cele mai promitatoare companii start-up pentru trei zile de instruire intensiva si competitie in domeniul antreprenoriatului. Sesiunea de inscrieri a fost deschisa si doar 300 de reprezentati ai celor mai promitatoare companii start-up vor fi invitati la eveniment. Inscrierile se pot face aici.

start-up games flyerFoto: Hotnews

Prin intermediul Start-up Games, un antreprenor aflat la inceput de drum are ocazia sa invete cum se dezvolta si cum se protejeaza un produs, care sunt secretele in marketing si vanzari si care este cheia dezvoltarii unei afaceri.

“Antreprenoriatul este extrem de important pentru cresterea economiei mondiale, iar inovatia care iti are originea in companiile start-up are potentialul de a schimba in mod fundamental modul in care muncim, traim si socializam. Gazduirea Start-up Games ne va ajuta sa identificam potentialul sporit al acestor antreprenori si al companiilor tinere,” a declarat Eric van der Kleij, CEO al TCIO.

Evenimentul care are loc in inima cluster-ului Tech City din Londra in perioada 29-31 august, in acelasi timp cu Jocurile Paralimpice 2012 ii va invata pe 300 dintre cei mai promitatori antreprenori cum se dezvolta o afacere. Pe parcursul celor trei zile, competitorii vor putea participa la conferinte avand drept gazde antreprenori britanici de top si lideri din domeniu, cum ar fi Dan Crow, CTO, Songkick; Paul Birch, co-fondator al Bebo; Gerald Walker, director al Bloomberg Ventures UK; Georg Ell, director general EMEA la Yammer; si Debu Purkayastha, director New Business Development, Google.

Inscrierile initiale pentru a participa in competitia Start-Up Games vor fi evaluate de un juriu de experti din cadrul UKTI care vor aprecia stadiul in care se afla compania, abilitatea de a formula o idee inovatoare, diferentele fata de competitori si existenta unui plan de afaceri bine articulat.

Participantii care trec de aceasta runda vor fi invitati sa participe la Start-up Games, a doua runda de calificare incepand pe 29 August.

Sapte “purtatori de torte”, ce vor reprezenta cele mai interesante inscrieri preliminare, vor fi selectati pentru a co-gazdui sesiuni de discutii in urmatoarele zile de competitie. In timpul Start-Up Games, competitorii vor participa la workshop-uri axate de afaceri si la sesiuni de colaborare, precum si la sedinte de instruire specifice.

In ultima zi de competitie, vor fi anuntati castigatorii fiecarei categorii, precum si cel al titlului suprem.

Inscrierile in competitia Start-up Games se pot face aici(www.startupbritain.org/startupgames).