A castigat fara emotii finala regina de la 100 de metri, iar acum se concentreaza pe cea de la 200 de metri. Usain Bolt a precizat ca vrea sa castige si la Jocurile Olimpice de la Rio (din 2016). "Cred ca voi fi in forma, Yohan Blake va avea 26 de ani, poate fi interesant, sunt nerabdator", a fost de parere campionul jamaican.

Usain Bolt Foto: Reuters

"Acest titlu reprezinta inca un pas spre legenda. Sunt tot numarul 1, tot cel mai bun. Dar inca nu am terminat. Astept cursa de 200 metri. Apoi, poate presa si fanii vor spune ca sunt cel mai bun, cel mai mare. Dar eu nu voi spune niciodata asa ceva, desi, clar, acesta este scopul meu. Eu sunt un tip mereu fericit, niciodata nu sunt morocanos. M-am bucurat si acum. A fost una dintre cele mai mari curse din istorie. Toţi baietii au evoluat la un nivel ridicat. Toata lumea a fost prezenta si este o onoare ca am facut parte din aceasta cursa", a declarat Usain Bolt, citat de Mediafax.

Vrea sa participe si la Rio in 2016

"Sper ca voi participa si la Rio! Cred ca voi fi in forma, Yohan Blake va avea 26 de ani, poate fi interesat, sunt nerabdator", a adaugat Bolt.

Usain Bolt a castigat medalia de aur in proba de 100 de metri, dupa ce a oprit cronometrul la 9.63 secunde. Campionul jamaican a fost urmat de Yohan Blake (9.75) si Justin Gatlin (9.79).