Dupa egalul Stelei cu TSKA Sofia, scor 1-1, patronul Gigi Becali si-a manifestat bucuria pentru calificare. "V-am spus ca n-am nici o emotie. Au stat lucrurile exact cu am zis, chiar mai linistitor. N-am avut emotii. Eu ma gindeam ca ei se vor napusti si o sa le dam gol pe contraatac.

TSKA nu era echipa care sa ne dea doua goluri. Au fost mai periculosi la noi acasa. Ma bucur ca i-am eliminat dupa lucrurile care s-au vehiculat. Le-am dat o mare lectie. Ei strigau "tiganii", dar uite ca i-au scos "tiganii"", a anuntat Becali la GSP TV, informeaza gsp.ro.

Directorul sportiv al Stelei, Narcis Raducan, a declarat ca antrenorul Ronny Levy a fost inspirat cand a decis sa joace cu trei mijlocasi. "Bulgarii au facut o atmosfera frumoasa, dar jucatorii nostri nu au avut trac. Foarte inspirata alegerea lui Levy de a juca cu 3 mijlocasi.

A fost o premiera in acest sezon. Banel se descurca, este un jucator de mare valoare, de echipa nationala si merita felicitat pentru acest lucru. E normal ca spectatorii adversi sa incerce orice. Anuntam ziaristii bulgari ca plecam direct la aeroport, nu se va intimpla nimic. Linistea nu poate fi adusa la un club precum Steaua decit prin rezultate".

Antrenorul echipei TSKA Sofia, Milen Radukanov, a declarat, joi, la sfarsitul partidei cu Steaua, scor 1-1, care a consemnat calificarea gruparii "ros-albastre" in grupele Ligii Europa, ca formatia romana este mult mai experimentata si a meritat accederea in faza urmatoare a competitiei.

"Suntem dezamagiti. Nu am jucat rau, dar din pacate nu am putut castiga. Am facut tot ce am putut, dar in acest moment asta e raportul de forte. Steaua este mult mai experimentata, noi suntem inca departe de nivelul lor si mai avem mult de munca sa ajungem acolo", a spus Radukanov, anunta Mediafax.