Formatia Steaua Bucuresti a invins, joi, pe stadionul lui CFR Cluj, cu 2-0 (1-0), echipa bulgara TSKA Sofia, in prima mansa a play-off-ului Ligii Europa. Returul se va desfasura, saptamana viitoare, pe arena "Vasil Levski" din Sofia. Golurile au fost marcate de George Galamaz, fundasul Stelei reusind sa marcheze in minutul 16, din centrarea lui Bradan si Tatu in minutul 77, din afara careului.

Echipele de startSteaua- TSKA Sofia

Steaua: Tatarusanu - Martinovici, Galamaz, Iliev, Latovlevici - Nicolita, Bourceanu, Brandan, Tanase - Tatu, M.Costea

Rezerve: Stanca, Gardos, Prepelita, Geraldo, Rusescu, Bicfalvi, Nikolici

TSKA: M'Bolhi - Ademar, Yanchev, Stoyanov, Delev, Trifonov, Michel, Bandalovski, Galchev, Zicu, Halilovici

Rezerve: Karadzhov - Vidanov, Kostov, Petrov, Dechev, Nelson, Zivec

Rezultatele serii:

Formatia Rapid Bucuresti a invins, joi, in partida desfasurata in deplasare, cu scorul de 3-1 formatia poloneza Slask Wroclaw. Golurile au fost marcate pentru Rapid de Grigore (minutul 24), Roman (minutul 34) si Apostol (minutul 79), iar pentru Slask Wroclaw a inscris Mila (minutul 16).

FC Vaslui a invins, cu scorul de 2-0, la Piatra- Neamt, formatia ceha Sparta Praga. Golurile au fost marcate de Temwanjera (minutul 13) si Milanov (minutul 35).

Dinamo Bucuresti a pierdut, scor 1-2, partida desfasurata, joi, in deplasare, cu formatia ucraineana Vorskla Poltava. Golurile au fost marcate pentru Vorskla Poltava de Krivoseienko (minutul 32), Rebenok (minutul 89), iar pentru Dinamo a marcat M. Niculae (minutul 58).

Formatia Gaz Metan Medias a fost invinsa, joi, cu scorul de 3-1 de echipa austriaca Austria Viena. Au marcat pentru Austria Viena Linz (minutul 7) si Barazite (minutele 45 si 61), iar pentru Gaz Metan Medias a inscris Breeveld (minutul 25).