Adrian Mutu si Gabi Tamas au fost la un pas de excluderea din lotul echipei nationale a Romaniei dupa un nou episod de indisciplina: cei doi ar fi petrecut cu alcool si s-ar fi intors tarziu in camerelor lor, la cateva ore dupa termenul limita impus de Victor Piturca, informeaza gsp.ro.

Adrian Mutu, la un gol distanta de recordul lui HagiFoto: Hotnews

"La mine nu se face asa ceva! Nu ma intereseaza daca ati baut sau ati mancat! V-am comunicat ceva, trebuia sa respectati programul!", le-ar fi comunicat Victor Piturca jucatorilor.

Selectionerul le-a dat liber (nr. marti) o ora si jumatate jucatorilor nationalei pentru a se relaxa intr-un mall. Toti fotbalistii, cu exceptia lui Mutu si a lui Tamas, s-au conformat spuselor lui Piturca.

Cei doi jucatori au fentat regulile impuse de selectioner si au ajuns in camerele lor cu cateva ore peste termenul limita impus. In plus, Mutu si Tamas ar fi consumat si bauturi alcoolice, lucru interzis la echipa nationala.

"Dezertorii" au fost observati de unul dintre secunzii lui Piti, iar prima reactie a antrenorului a fost aceea de a nu-i trimite in teren impotriva echipei statutului San Marino (partida va incepe la ora 21.30).

Ce spun cei doi:

"Nu e nimic adevarat, sunt la echipa nationala" - Adrian Mutu. "Nu am fost exclus de la nationala, nu vedeti ca sunt in echipamentul reprezentativei" - Gabi Tamas, conform Prosport.

Alte scandaluri provocate de Mutu si Tamas la nationala:

In timpul turneului amical din SUA, din anul 2006, Mutu a fost exclus din lotul nationalei de catre Victor Piturca, dupa ce a petrecut in timpul cantonamentului, de mai multe ori, cu femei.

Tamas a ratat turneul amical al nationalei, din vara acestui an, din cauza faptului ca a petrecut prea mult timp si a ratat avionul care-i ducea pe tricolori in America de Sud.