Partida amicala dintre Anglia si Olanda (trebuia sa se desfasoare miercuri, pe Wembley) a fost anulata din cauza violentelor de pe strazile Londrei, informeaza Reuters. "Este regretabil ca acest meci international cu Olanda nu se va mai desfasura", a precizat Federatia de Fotbal Engleza intr-un comunicat de presa.

Incidente violente pe strazile Londrei Foto: Reuters

Pe langa partida amicala dintre Anglia si Olanda, alte trei meciuri au fost anulate: Charlton - Reading, West Ham - Aldershot si Crystal Palace - Crawley (din Cupa Ligii).

Incidentele din capitala Angliei au inceput sambata (nr. 6 august), atunci cand un grup de aproximativ 300 de persoane a cerut dreptate dupa ce un sofer de taxi (nr. avea 29 de ani si patru copii) a fost omorat intr-un schimb de focuri cu politia.

Pana in acest moment, cel putin 11 persoane (dintre care opt oameni ai legii) au fost ranite in urma protestelor violente de pe strazile Londrei. Premierul britanic David Cameron si-a intrerupt vacanta pentru a reveni la Londra, dupa trei zile consecutive de revolte, si va convoca de urgenta serviciile de securitate.