Samuel Eto'o este la un pas de a pleca de la Inter, camerunezul fiind ofertat de catre FC Anzhi Makhachkala, din Rusia, informeaza Gazzetta dello Sport. Atacantului i s-au promis 60 de milioane de euro pentru un contract care sa se intinda pe urmatorii trei ani. In plus, rusii le ofera italienilor 30 de milioane de euro pentru a-l lasa pe Eto'o sa plece din Serie A.

Samuel Eto'o (Inter Milano)Foto: Reuters

Dupa ce l-au adus la echipa pe Roberto Carlos, conducatorii celor de la Anzhi Makhachkala vor sa dea lovitura cu Samuel Eto'o. Camerunezul este dorit de rusi, acestia promitandu-i atacantului un salariu de 60 de milioane de euro pentru urmatorii trei ani. In cazul in care va accepta oferta, Eto'o ar deveni cel mai bine platit fotbalist al planetei, devansandu-i pe Lionel Messi si pe Cristiano Ronaldo.

Interul nu ar spune nu unei oferte de 30 de milioane de euro, cu atat mai mult cu cat Eto'o a implinit deja 30 de ani (nr. pe 10 martie), iar o asemenea oferta cu siguranta ar fi greu sa mai soseasca pe adresa gruparii peninsulare.

In plus, Interul ar fi de acord sa scape de unul dintre jucatorii cu cel mai mare salariu, italienii putand incasa in schimbul fotbalistului 30 de milioane de euro. In locul lui Samuel, fosta campioana a Italiei se gandeste sa-i aduca pe Tevez (Manchester City) si pe Lavezzi (Napoli).