De la ora 14,30 (LiveText pe HotNews.ro), la Nyon va avea loc tragerea la sorti a meciurilor din play-off-ul Europa League. Steaua, Dinamo, Vaslui, Medias si Rapid isi vor cunoaste in curand adversarii. Intra in material pentru a vedea lista formatiilor cu care pot juca, informeaza Mediafax.

Minge de fotbalFoto: Dppi/Joaquin Corchero / Zuma Press / Profimedia

Steaua

Este cap de serie, se va afla in urna a patra. Adversari posibili: Dnepr Dnepropetrovsk (Ucraina), TSKA Sofia (Bulgaria), FC Nordsjælland (Danemarca), NK Maribor (Slovenia) si FC Spartak Trnava (Slovacia).

Dinamo

Este cap de serie, se va afla in urna a doua. Adversari posibili: Bursaspor (Turcia), FC Vorskla Poltava (Ucraina), Olympiacos Volou FC (Grecia), Slovan Bratislava (Slovacia) si AEK Larnaca FC (Cipru).

Rapid

Este cap de serie, se va afla in urna a cincea. Adversari posibili: CD Nacional (Portugalia), FC Sion (Elveţia), PFC Litex Loveci (Bulgaria), SV Ried (Austria), FK Rabotnicki (Macedonia) si WKS Śląsk Wrocław (Polonia).

FC Vaslui

Nu este cap de serie, se va afla in urna a sasea. Adversari posibili: FC Sevilla FC (Spania), AZ Alkmaar (Olanda), FC Bruges (Belgia), Sparta Praga (Cehia), FC Salzburg (Austria) si Stoke City (Anglia).

Gaz Metan Medias

Nu este cap de serie, se va afla in urna a sasea. Adversari posibili: SC Braga (Portugalia), Schalke 04 (Germania), Standard Liege (Belgia), AEK Atena (Grecia), Rennes (Franta) si Austria Viena (Austria).