Mainz a parasit prematur cupele europene, formatia din Bundesliga fiind eliminata de Gaz Metan Medias. "Plesca aduce deziluzie la Mainz. Drumul european a fost intrerupt abrupt, a fost o infrangere jenanta in Transilvania", a titrat presa germana dupa disputa dintre Medias si Mainz, informeaza Mediafax.

Mainz, criticata de jurnalistii germani Foto: bild.de

"Am avut zeci de ocazii in cele doua meciuri si am fost eliminati la penaltiuri. E o nebunie, suntem suparati si tristi cum nu se poate descrie în cuvinte", Niko Bungert, fundas Mainz.

"Am avut multe ocazii, dar tot un gol am reusit sa marcam, ca si la Mainz. Suntem total dezamagiti" - Nikolce Noveski, capitan Mainz.

"Plesca aduce deziluzie la Mainz. Mainz a fost scoasa din cupele europene de putin cunoscuta Gaz Metan. Mainz si-a dat seama de la inceput ca va fi o afacere grea, Medias a stat bine in teren, a jucat foarte bine tactic si in duelurile individuale. La ocaziile oaspetilor, Plesca si-a tinut echipa in joc, apoi la penaltiuri, iar la ultima lovitura de la 11 metri, Bawab a facut ca senzatia produsa sa fie perfecta" - Kicker.

"Mainz cade dupa drama penaltiurilor. 1-1 la Mainz, acum a fost si mai amar. In afara Europei dupa penaltiuri" - Bild.

"Mainz rapusa la loteria nervilor, out din Europa. Thrillerul din Transilvania s-a incheiat trist pentru Mainz, care a pierdut batalia penaltiurilor" - Hamburger Abendblatt.

"Infrangere jenanta in Transilvania" - Sport Bild.

"Soc pentru Mainz. Carnavalul s-a terminat printr-un zambet trist" - Nachrichten.

"Mainz cedeaza in penaltiurile de groaza de la Medias" - Die Welt.