La prima aventura europeana, Gaz Metan a reusit sa remizeze, 1-1, pe terenul celor de la Mainz, rezultat surprinzator pentru toata lumea. "Returul va fi cu siguranta mult mai dificil. Sunt increzator si sper sa vina zile fericite", a precizat Cristi Pustai, antrenorul Mediasului.

Cristi Pustai, victorie mare contra Stelei Foto: AGERPRES

"Mi-as dori ca, dupa una rece (nr. 0-5 cu Dinamo), sa urmeze una calda. Nu ne vom inchide in aparare pentru ca va fi periculos sa aperi un 0-0 cu o echipa de calibrul lui Mainz si vom incerca sa marcam. Pentru noi este o mandrie ca am ajuns pana aici, iar cu totii suntem constienti ca va fi un meci foarte dificil" - Cristi Pustai, antrenor Gaz Metan Medias.

"Sper sa ii prindem mai obositi pe cei de la Mainz pentru ca au jucat in Cupa Germaniei un meci cu prelungiri. Daca ne mobilizam, vom reusi o figura frumoasa" - Alin Litu, jucator Gaz Metan.

"Rezultatul din tur mi-a lasat un gust amar. Trebuie sa atacam, avem nevoie de un meci bun pentru a reusi calificarea. Avem puterea sa invingem in Romania" - Thomas Tuchel, antrenor Mainz.

"Avem nevoie de mult calm, determinare si agresivitate in joc. Trebuie sa inscriem pentru a spera la calificare" - Niko Bungert, fundas Mainz.

Echipe probabile:

Gaz Metan: Plesca - Zaharia, Trtovac, Khubutia, Nicandro, Buzean - Muntean, Hoban - Todea, Parvulescu - Bawab. Antrenor: Cristian Pustai.

Mainz: Muller - Bungert, Svensson, Noveski, Pospech - Polanski, Baumgartlinger, Risse, Ivanschitz - Stieber, Sliskovic. Antrenor: Thomas Tuchel.

Arbitru: Tamas Bognar (Ungaria).