Dupa 2-2 in Stefan cel Mare, Dinamo are nevoie de un meci mare in returul cu NK Varazdin pentru a se califica in play-off-ul Europa League. "Acum avem prima sansa de a merge mai departe", este de parere Samir Toplak, antrenorul croatilor. "Trebuie sa demonstram ca a fost doar un accident in tur", a replicat Catalin Munteanu. Partida Varazdin - Dinamo va fi in direct pe Digisport si LiveText pe HotNews.ro de la ora 18.00.

Liviu Ciobotariu, antrenorul celor din Targu MuresFoto: AGERPRES

"Daca inainte de meciul tur cineva ne-ar fi oferit un rezultat de 2-2, cu siguranta l-am fi acceptat. Am avut noroc si suntem constienti de faptul ca nu am fi reusit aceasta remiza daca romanii nu ratau atat de mult. La Varazdin ne va fi cumva mai usor, jucam pe teren propriu si acum avem prima sansa de calificare. Dinamo este o trupa buna, dar este formata dintr-un grup bun de individualitati carora le lipseste spiritul de echipa" - Samir Toplak, antrenor Varazdin.

"Ne calificam la Varazdin. Trebuie sa demonstram ca a fost un accident in tur, trebuie sa-i eliminam pe croati orice s-ar intampla. Sigur ca dupa Medias, totul pare mai simplu" - Catalin Munteanu.

"Nu avem emotii. E adevarat ca rezultatul din tur nu ne este favorabil, insa avem un moral bun dupa victoria de la Medias. Stiu ca ne asteapta un joc dificil. Ne dorim sa ne calificam si pentru asta avem nevoie de victorie" - Liviu Ciobotariu, antrenor Dinamo.

Echipe probabile:

Varazdin: Krklec - Tkalcic, Susac, Gluhak, Simek - Brlecic, Aganovic - Sacer, Glavina, Golubar - Vugrinec. Antrenor: Samir Toplak.

Dinamo: Balgradean - Rus, Scarlatache, Moti, Diabate - Torje, Kone, Patrascu, C. Munteanu - Marius Niculae, Danciulescu. Antrenor: Liviu Ciobotariu.

Ultimele partide:

HNK Sibenik - NK Varazdin 1-0

Gaz Metan Medias - Dinamo 0-5.

Arbitru: Jan Valasek (Slovacia).