Inter Milano si Manchester United au ajuns la un acord pentru transferul lui Wesley Sneijder pe Old Trafford contra sumei de 35 de milioane de euro, informeaza Daily Mail. In cursul acestei saptamani, internationalul olandez se va deplasa in Anglia pentru a negocia angajamentul cu vicecampioana Europei.

Wesley SneijderFoto: Inter.it

Dupa doua sezoane petrecute la Milano, Sneijder este cu un pas in curtea celor de la Manchester United. Dorit cu insistenta de Sir Alex Ferguson pe Old Trafford, mijlocasul a primit dezlegarea de la Inter, actuala sa echipa, pentru a pleca in Premier League.

Conform Daily Mail, suma de transfer se ridica la 35 de milioane de euro. Cum Inter si United s-au inteles deja, acum mai ramane doar ca fotbalistul sa ajunga la un numitor comun cu gruparea britanica.

Salariul saptamanal propus de Manchester este de aproximativ 190.000 de lire sterline, varianta care ar putea fi acceptata de catre viitorul adversar al Romaniei in preliminariile Cupei Mondiale de fotbal din 2014.

La Milano ar putea ajunge Dimitar Berbatov, atacant care nu se mai afla in gratiile lui Alex Ferguson. Jurnalistii britanici precizeaza insa ca o eventuala trecere a bulgarului la Inter nu face parte din episodul mutarii lui Snejider la United.