"E o grupa destul de buna, nu trebuie sa ne plangem. In afara de Olanda, celelalte echipe sunt accesibile", a declarat Dan Petrescu (antrenor Kuban Krasnodar) despre tragerea la sorti a preliminariilor pentru Campionatul Mondial de Fotbal din 2014. Romania face parte din Grupa D, alaturi de Olanda, Turcia, Ungaria, Estonia si Andorra.

Dan PetrescuFoto: AGERPRES

"E o grupa destul de buna. E adevarat ca se putea si mai bine, dar si mai rau. Nu trebuie sa ne plangem pentru ca in afara de Olanda celelate echipe sunt accesibile, nu sunt mai bune ca noi, asta e clar. Important este sa incepem bine si sa iesim cu bine din grupa", a declarat Dan Petrescu la Casa Fotbalului (a avut loc reuniunea profesionala anuala cu antrenorii organizata de Scoala Federala), conform Mediafax.

Meciurile cu Ungaria nu sunt speciale

"Pot sa spun ca este o grupa dificila in care Olanda este favorita iar celelalte trei echipe se bat pentru locul doi. Avem un nou selectioner, depinde de el si de baieti daca vom reusi calificarea. Nu cred ca meciurile cu Ungaria sunt speciale, sunt jocuri de sase puncte", a precizat Dorinel Munteanu, tehnicianul Otelului.

Grupa D: Olanda, Turcia, Ungaria, Romania, Estonia, Andorra.

Meciurile din preliminarii vor avea loc intre 7 septembrie 2012 si 15 octombrie 2013.