Partidele dintre Romania si Ungaria au fost mereu speciale, indiferent de sportul in care cele doua natiuni s-au duelat. In preliminariile pentru Cupa Mondiala de Fotbal, cele doua tari vecine fac parte din aceeasi grupa (D), spre multumirea oficialilor romani. "Vor fi 55.000 de spectatori pe stadion la Bucuresti si 55.000 de romani in jurul stadionului", a declarat Dumitru Dragomir. "Am avut mereu meciuri grele cu Ungaria", a completat Ionut Lupescu.

Argentina nu mai vine pe National ArenaFoto: AGERPRES

"Este o grupa excelenta pentru Romania, chiar si Olanda poate fi depasita. Dintre toate adversarele din urna aia, chiar este cel mai mic rau. Iar la norocul lui Piti si stiinta lui, se califica sigur. In procente avem 50 la suta sanse pentru primul loc si 50 la suta sanse la locul doi. Trebuie sa fim atenti cu Olanda, chiar ei mi se par cei mai periculosi. Iar la meciul cu Ungaria, va garantez eu, Mitica Dragomir, ca vor fi 55.000 de spectatori pe stadion la Bucuresti si 55.000 de romani in jurul stadionului", a declarat Dumitru Dragomir pentru Mediafax

Ionut Lupescu - Am avut mereu meciuri grele cu Ungaria

"E o grupa destul de echilibrata, spre grea. In istoria duelurilor cu Ungaria am avut mereu probleme chiar daca i-am batut in ultima vreme. Depinde de ce echipa vom avea noi, de ce jucatori vom avea noi. Eu as fi vrut sa jucam cu Anglia. Olanda, nu uitati ca e vicecampioana mondiala, e una dintre cele mai puternice din lume" - Ionut Lupescu, director general FRF (gsptv).

In preliminariile pentru Campionatul Mondial de Fotbal din 2014, tricolorii fac parte din Grupa D, alaturi de Olanda, Turcia, Ungaria, Estonia si Andorra.