Twente a devenit favorita certa la calificarea in play-off-ul Champions League dupa 2-0 cu FC Vaslui, in mansa tur desfasurata la Arnhem. "FC Twente nu a avut mari probleme cu romanii, echipa lui Co Adriaanse a fost prea puternica pentru Vaslui", a titrat presa olandeza. Returul se va juca la Piatra Neamt, pe 3 august.

"Twente a obtinut o victorie frumoasa. Echipa lui Co Adriaanse a stat bine pe picioare, in timp ce resursele romanilor au scazut treptat" - Voetbal International.

"Janko, de nepretuit pentru Twente. Echipa lui Co Adriaanse a fost prea puternica pentru Vaslui si a facut treaba buna in prima mansa. FC Twente nu a avut mari probleme cu romanii" - De Telegraaf (conform Mediafax).

"A fost greu sa jucam deoarece romanii s-au retras mult si au lasat putine spatii. Am jucat ofensiv si e bine ca nu am luat gol. Va fi greu pentru ei in retur, mai ales daca nu ataca. Sunt sigur ca saptamana viitoare vom parafa calificarea"- Marc Janko, autorul celor doua goluri ale lui Twente.

"E bun acest 2-0, dar puteam da si al treilea gol. N-am reusit, dar macar am pastrat poarta noatra intacta. Vaslui a jucat foarte defensiv, a fost greu sa-i depasim. Au fost foarte agresivi, unii jucatori de-ai lor trebuiau avertizati si chiar eliminati. Oricum, bine ca i-am redus la tacere" - Peter Wisgerhof, capitanul lui Twente.

Partida retur dintre FC Vaslui si Twente se va disputa la Piatra Neamt, in data de 3 august, de la ora 20.45.