Otelul Galati si-a vazut visul cu ochii. Nu numai ca a castigat campionatul si supercupa, dar va fi si prima echipa romaneasca care va juca in Champions League fara nici un fel de sentiment de stanjeneala. Ma refer la faptul ca nu va fi nevoita sa suporte umilinta de a primi o echipa europeana mare pe stadionul de bastina, fapt ce le-ar putea da senzatia oaspetilor ca se afla pe stadionul de antrenament.

Bilete UCLFoto: HotNews.ro, EurActiv.ro

Otelul Galati va fi prima echipa de club ce va beneficia de joc acasa pe National Arena in cupele Europene. In aceste conditii, oficialii clubului au toate motivele sa fie increzatori cu privire la motivatia si moralul cu care va juca echipa.

Desi in acest moment echipele adversare din cele 3 meciuri tur-retur nu sunt cunoscute si nici datele exacte de disputare a acestora, fanii echipei sau cei nerabdatori sa vada National Arena pot rezerva biletele inca de pe acum. Mai mult, rezervarile facute pana pe 24 august vin cu o reducere de 40% din pretul oficial al pachetului de trei meciuri jucate acasa.

Din surpriza in supriza, Otelul Galati nu numai ca produce evenimentul principal fotbalistic al sezonului, ne surprinde si prin abordarea de marketing nuantata cu care trateaza vanzarea si rezervarea biletelor pe National Arena din toamna lui 2011.

Neobisnuit pentru un club de fotbal, mai ales din provincie, conducerea Otelului apeleaza la tehnologii newmedia (sistemul de rezervare www.bileteucl.ro), reusind sa imprime jocurilor echipei aparenta si consistenta unui spectacol specific marilor arene europene.

Practic, rezervarea pachetului de bilete nu are nici un cost si nici nu il obliga in vreun fel pe cel ce a facut-o sa cumpere ulterior biletele. Se pare ca prin acest gest, oficialii otelului vor sa determine interesul genuin pentru echipa Otelului si vor sa rasplateasca cu discount-ul de 40% pe cei ce vin pentru Otelul Galati. Ceilalti, cei ce vor veni la meci pentru a vedea echipa adversa (in cazul in care ea va fi una celebra) vor plati biletul intreg, deoarece rezervarile ce ofera reducerea se vor termina inainte de tragerea la sorti a grupelor. Rezervarile se fac doar online pe site-ul www.bileteucl.ro

Suntem curiosi sa vedem cum vor reusi cei de la Otelul sau cei de la bileteucl.ro sa ii opreasca pe speculatorii ce vor rezerva biletele cu discount si le vor vinde ulterior la suprapret, in cazul in care adversarul va fi unul redutabil.